پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
كونامي از كنسول رترو TurboGrafx-16 mini رونمايي كرد
نوشته شده در چهار شنبه 22 خرداد 1398
بازدید : 93
نویسنده : امیر روزی طلب

اگر به دنبال نشانه اي براي پايان حيات كنسول هاي رترو هستيد حالا حالا ها بايد منتظر بمانيد، زيرا در جريان نمايشگاه E3 كنسول رترو كونامي به نام TurboGrafx-16 Mini معرفي شد كه 30 سال پيش رقيب كنسول هايي مانند Sega Genesis بود.

تاكنون شش بازي هم براي اين كنسول معرفي شده اند. كنسول رترو كونامي داراي دو پورت يو اس بي براي اتصال دسته و يك آداپتور پنج كاناله براي انجام بازي هاي دسته جمعي است. اين كنسول در ژاپن با نام PC Engine Mini و در اروپا با نام PC Engine Core Grafx عرضه خواهد شد.

بازي هايي كه براي كنسول رترو كونامي معرفي شده اند عبارتند از:

R-Type
New Adventure Island
Ninja Spirit
Ys Book I & II
Dungeon Explorer
Alien Crush
براي نسخه هاي ديگر اين كنسول بازي هاي بيشتري نيز معرفي شده، به عنوان مثال نسخه اي كه PC Engine Mini نام دارد به همراه بازي Castlevania به اسم Dracula X: Rondo of Blood عرضه خواهد شد.

منبع : ديجياتو


:: برچسب‌ها: ديجيتال ماركتينگ , تازه هاي ديجيتال , اخبار , اخبار ديجيتالي , طراحي سايت , طراحي وب سايت , بازاريابي آنلاين , آموزش , سئو سايت ,



عصر نوین صنعت فضایی؛ چالش‌ها و فرصت‌های آینده
نوشته شده در دو شنبه 20 خرداد 1398
بازدید : 87
نویسنده : امیر روزی طلب

 

 
از پرتاب اولین ماهواره‌‌ در سال ۱۹۵۷ تا به امروز، صنعت فضایی جهان راه پر فرازونشیبی را طی کرده است؛ اما قدم بعدی بشر در این مسابقه‌‌ی فضایی چیست؟

در بسیاری از صنایع برای ایجاد تحولات چشمگیر، به زمانی بیش از یک دهه نیاز است؛ مگر اینکه یک عامل غیرمنتظره مانند تکنولوژی جدید، مدل کسب‌وکار یا طراحی خدماتی نوین در آن صنعت ظهور پیدا کند. اخیراً صنعت فضایی از مزایای هر سه عامل ذکرشده بهره‌‌مند بوده است.

اما شاید باور کردنش سخت باشد که تا ده سال پیش هیچ یک از این نوآوری‌ها وجود نداشتند. در روز ۲۸ سپتامبر ۲۰۰۸، یک شرکت نوپای فضایی بی‌‌صبرانه منتظر بود که نتیجه‌‌ی پرتاب نهایی مهم‌ترین دستاورد خود را پس از سه پرتاب ناموفق نظاره کند. بودجه‌‌ی پروژه رو به اتمام بود و این آخرین شانس برای پرتاب موفق محسوب می‌‌شد. با اشتعال بیش از ۲۱ هزار کیلوگرم نفت سفید و اکسیژن مایع، نیروی رانشی مورد نیاز بوستر دومرحله‌‌ای فراهم شد.

ماهواره‌‌ی اسپوتنیک ۱ محصول شوروی در ۹ اکتبر ۱۹۵۷؛ این ماهواره، ۵۸ سانتی‌‌متر قطر و ۸۳/۶ کیلوگرم وزن داشت. عصر فضا زمانی آغاز شد که اتحاد جماهیر شوروی، اسپوتنیک را به‌‌عنوان اولین ماهواره‌‌ی ساخت بشر در ۴ اکتبر ۱۹۵۷ به فضا پرتاب کرد.

هنگامی که راکت فالکون ۱ با موفقیت در مدار قرار گرفت، این شرکت توانست قرارداد بعدی خود را با ناسا تضمین کند و بدین ترتیب شرکت اسپیس ایکس (SapceX) از این آزمون سربلند بیرون بیاید. در مدار قرار گرفتن اولین موشک بخش خصوصی با سوخت مایع، به‌‌منزله‌‌ی سر آغاز یک صنعت جدید فضایی بود که زمین و حتی دنیای فراتر از آن را متحول کرد. در این چند سال گذشته چه اتفاقاتی رخ داده و چه آینده‌‌ای پیش روی این صنعت است؟

در حالی که بسیاری از دانشمندان مشغول توسعه‌‌ی فناوری‌‌های جدید برای حل مشکلات فنی بی‌شماری هستند که در فضا با آن‌‌ها مواجه‌ایم؛ بخش دیگری از پژوهشگران نیز به بررسی زوایای تجاری و مسائل عملیاتی پیش رو در این صنعت می‌‌پردازند. در مقاله‌‌ای که اخیراً با همکاری جو ولتن و کریستوفر تانگ از اساتید علم مدیریت در دانشگاه کارولینای جنوبی نگاشته شده، به بررسی این پرسش پرداخته شده است که چگونه می‌‌توانیم یک صنعت فضایی پایدار را بنیان‌گذاری کرده و اقدام به احداث پایگاه‌های فرازمینی، استخراج از سیارک‌‌ها و توسعه‌‌ی سفرهای فضایی کنیم. در شرایطی که نقش دولت‌ها در سرمایه‌گذاری‌‌های شرکت‌های فضایی روز به روز کمرنگ‌‌تر می‌‌شود، این دو پژوهشگر معتقدند که این راه‌حل‌های تجاری می‌تواند برای حل مشکلات پیش‌‌رو، کارگشا باشد.

صنعت فضایی نوین
زمانی که اتحاد جماهیر شوروی برنامه‌‌ی اسپوتنیک خود را آغاز کرد و در سال ۱۹۵۷ اولین ماهواره‌‌ را به مدار زمین فرستاد، درواقع اولین مسابقه‌‌ی فضایی جهان آغاز شد که چاشنی اصلی آن، رقابت بین‌المللی و ترس از جنگ سرد بود. اتحاد جماهیر شوروی و آمریکا نقش‌های اصلی را بازی کردند و زنجیره‌‌ای از افتخارات را برای اولین‌‌بار در کتاب رکوردها ثبت کردند. فصل اول این مسابقه‌‌ی فضایی، با فرود تاریخی نیل آرمسترانگ و باز آلدرین روی سطح کره‌‌ی ماه (در مأموریت آپولو ۱۱) به اوج خود رسید؛ مأموریتی که با صرف سرمایه‌گذاری عظیم عمومی در حدود ۲۵/۴ میلیارد دلار (معادل ارزش فعلی ۲۰۰ میلیارد دلار) به ثمر نشست.

مشخصه‌‌ی اصلی فصل اول تاریخ فضایی جهان، رقابت بود. سرانجام این رقابت شکل همکاری به خود گرفت و ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) به‌‌عنوان نمونه‌‌ای از همکاری دولت‌ها برای رسیدن به اهداف مشترک فضایی تأسیس شد. هم‌‌اکنون، ما وارد فاز جدیدی از این عصر فضا شده‌‌ایم که شرکت‌های خصوصی و تجاری، رهبری آن را به عهده دارند.

منبع : https://www.zoomit.ir/2018/12/13/310406/decade-commercial-space-travel-whats-next/


:: برچسب‌ها: الكترونيك ديجيتال , تازه هاي ديجيتال , ديجيتال ماركتينگ , اخبار , اخبار علمي ,



متن آهنگ دوره کردم محسن ابراهیم زاده
نوشته شده در دو شنبه 20 خرداد 1398
بازدید : 67
نویسنده : امیر روزی طلب

دوره کردم ، روزی صد بار اون خنده هاتو

کی گذاشت رفت؟ تو بگو آخه من یا تو

از چی میگن؟ بذار بگن من دیوونم

آسمونِ ، اینجا ابریه اونجا رو نمیدونم

بیا غصه رو پَر پَر کن ، بیا حالمو بهتر کن

بیا دوریتو کمتر کن ، بیا چشمامو کم تر کن

بیا غصه رو پَر پَر کن ، بیا حالمو بهتر کن

بیا دوریتو کمتر کن ، بیا چشمامو کم تر کن

کی مثلِ این دل ، رفت و نکند و

بد کم آورده ، بعدِ دوری از تو

پریدن از رو بومِ تو سخته

دلی که لک زده یه چند وقته

برای مشاهده ادامه متن آهنگ و دانلود آهنگ حتما روی لینک زیر کلیک کنید.

تکست آهنگ دوره کردم محسن ابراهیم زاده


:: برچسب‌ها: متن آهنگ , تکست آهنگ , لیریکس آهنگ , آهنگ جدید , متن آهنگ جدید , آهنگ , آهنگ جدید ,



الگوریتم شاهین ( Hawk ) چیست؟
نوشته شده در یک شنبه 19 خرداد 1398
بازدید : 90
نویسنده : امیر روزی طلب

الگوریتم شاهین ( Hawk ) چیست؟

تیم تولید محتوای وب داران در این مقاله قصد دارد شما را با الگوریتم شاهین گوگل آشنا کند و نحوه عملکرد این الگوریتم را در سئو محلی بررسی کند.

تا آخر این مقاله ما را همراهی کنید و با گذاشتن نظرات خود ما را از میزان مفید بودن این مقاله آگاه کنید.

طبق مقاله ای که سایت معتبر Search Engine Land منتشر کرد ، الگوریتم شاهین مربوط به سئو محلی می شود و تاثیری روی سایت هایی که در زمینه سئو محلی فعالیت نمی کنند نداشته است.

البته این الگوریتم می تواند نشانه ای از تغییرات احتمالی گوگل در آینده ای نزدیک باشد.

مقدمه ای بر الگوریتم شاهین گوگل

قبل از معرفی الگوریتم شاهین ، سئو محلی به نحوی بود که کسب و کارهایی که حیطه کاری مشترکی داشتند و از لحاظ جغرافیایی نزدیک به هم بودند ، به عنوان موارد تکراری محسوب می شدند.

برای مثال اگر منطقه ای بورس کافی شاپ و یا رستوران بود ، تحت تاثیر این حالت قرار می گرفت و بعضی از کسب و کارها با همسایه خود مشابه به نظر می رسیدند.

در اصل هدف گوگل از معرفی الگوریتم شاهین این بود که مشکل گوگل مپ در تشخیص اشتباه مکان های تکراری را از بین ببرد و بتواند همه کسب و کارها را نمایش دهد.

پس از معرفی الگوریتم شاهین ، شعاع فیلترینگ گوگل در تشخیص کسب و کارها در گوگل مپ کوچک تر شد و کسب و کارهای مشابه و نزدیک به هم توانستند بدون نگرانی مکان خود را در نقشه گوگل ثبت کنند.

البته همچنان کسب و کارهایی هستند که از آدرس مشترک استفاده می کنند.

از جمله این کسب و کارها می توان به فروشگاه های یک پاساژ تجاری اشاره کرد.

با توجه به اینکه هنوزم ممکن است بسیاری از کسب و کارها با توجه به معرفی این الگوریتم مشکلاتی داشته باشند ، ولی بسیاری از آن ها از مزیت معرفی این الگوریتم بهره مند شدند.

برای مثال پس از معرفی الگوریتم شاهین دیگر رقبا نمی توانند از نام آن ها سوء استفاده کنند و با نام مشابه در نزدیکی آن ها فعالیت کنند.

چرا نام این الگوریتم شاهین است؟

برای مطالعه کامل در مورد این الگوریتم حتما روی لینک زیر کلیک کنید!!!!!!!

الگوریتم شاهین ( Hawk ) چیست؟ 

 


:: برچسب‌ها: طراحی سایت , طراحی وب سایت , سئو , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی آنلاین , طراحی سایت تهران , طراحی سایت در تهران , آموزش , آموزش طراحی سایت , بهینه سازی , بهینه سازی موتور جستجو , بهینه سازی وب سایت , طراحی سایت شرکتی , طراحی سایت فروشگاهی , طراحی سایت خبری , طراحی سایت پزشکی , طراحی سایت ورزشی , تعرفه سئو سایت , قیمت سئو سایت ,



به وبلاگ خود خوش امدید
نوشته شده در 0 0
بازدید : 66
نویسنده : امیر روزی طلب
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...



صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 7 صفحه بعد