پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 6 آبان 1398
بازدید : 64
نویسنده : امیر روزی طلب

موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی ( Mobile Marketing ) استراتژی بازاریابی دیجیتالی چند کاناله‌ای است که هدف آن دستیابی به مخاطبان هدف در تلفن‌های هوشمند ، تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های همراه آن‌ها ازطریق وب‌سایت‌ها ، ایمیل ، SMS و MMS ، رسانه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌ها است.
تلفن همراه شیوه‌ی تعامل مردم با برندها را دگرگون کرده است.امروزه تمام کارهایی را که می‌توان با رایانه‌ رومیزی انجام داد، در دستگاه‌های همراه هم در دسترس هستند.
انجام تمام کارهایی مانند مشاهدهٔ ایمیل‌ها ، بازدید از وب‌سایت و خواندن مطالب، در صفحه‌ نمایش کوچک دستگاه‌های همراه نیز امکان‌پذیر است.
جالب است بدانید که ۸۰٪ کاربران اینترنت ، گوشی هوشمند دارند.
چرا موبایل مارکتینگ اهمیت دارد؟
پلتفرم‌های موبایل مانند گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها تا۶۰٪ از زمانی را که کاربران در ایالات متحده در رسانه‌های دیجیتالی می‌گذرانند ، میزبانی می‌کنند.

گوگل اعلام کرده است که از پایان سال ۲۰۱۵ میزان جستجو با گوشی‌های تلفن همراه از تعداد جستجوهایی که توسط رایانه‌های رومیزی انجام می‌شود ، فراتر رفته است.

برای تبلیغات موبایلی مؤثر ، به درک مخاطبان خود ، طراحی محتوا با درنظر داشتن پلتفرم‌های موبایل مارکتینگ چیست و چرا اهمیت دارد و استفاده‌ راهبردی از بازاریابی SMS/MMS و اپلیکیشن‌های موبایل نیاز دارید.

 

استفاده از SMS و MMS در بازاریابی موبایلی یا ( Mobile Marketing )
SMS و MMS از کانال‌های بسیار قدرتمند در بازاریابی موبایلی هستند که پیام‌های تبلیغاتی را مستقیما در اختیار کاربران موبایل قرار می‌‌دهند.
نکات استفاده از SMS

همچنین بررسی‌ها نشان داده پیغام متنیِ ارسال‌شده از طریق SMS یا پیام کوتاه ، ۸ برابر بیشتر در جذب توجه مخاطب اثر دارد.در آمریکا ۵۰ درصد مشتریان ، خریدهای خود را براساس SMSهای دریافتی‌شان انجام می‌دهند.
ارسال SMS نوعی بازاریابی مستقیم است که در آن ارتباط بی‌واسطه از طریق موبایل با مخاطب برقرار می‌شود ؛ از این رو باید ملاحظاتی را در اجرای آن در نظر گرفت :

بهتر است پیام‌های متنی کمتر از ۱۶۰ کاراکتر تنظیم شوند.
جملات واضح و شفاف باشند و در آن‌ها از اختصارِ بیجا استفاده نشود.
متن پیام محترمانه باشد و فرستنده‌ی پیام برای مخاطب ، مشخص باشد.
در اینجا نیز CTA یا همان فراخوان مخاطب باید با مهارت خاصی در متن پیام تنظیم شود.

نکات استفاده از MMS
MMS یا پیام‌های چند رسانه ای راه دیگری برای برقراری ارتباط مستقیم با مخاطبان موبایل است.محتوای پیام‌های MMS ممکن است متن ، عکس ، ویدئو ، صوت ، GIF و… باشد.تنوع و گستره‌ وسیع امکانات در MMS ، باعث می‌شود بتوان پیام‌هایی اختصاصی برای برند ایجاد کرد.این پیام‌های اختصاصی سبب می‌شود پیام چند رسانه ای ، نسبت به سایر کمپین‌های بازاریابی ، در جایگاه برتری قرار بگیرد.پیام‌های ارسالی در این روش ، ذهن مخاطب را بیشتر درگیر می‌کند و کارایی آن ۲۰درصد بیشتر از SMS است.محتوای پیام‌ها در این روش ، هشت برابر بیشتر در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود.

نکات تکمیلی.....برای مطالعه مطلب کامل روی لینک زیر کلیک کنید...
موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی چیست؟


:: برچسب‌ها: آموزش , آموزش سايت , آموزش طراحي سايت , آموزش طراحي , آموزش ساخت سايت , آموزش ديجيتال مارکتينگ , آموزش بازاريابي , آموزش بازاريابي آنلاين , ديجيتال مارکتينگ , آموزش سئو , آموزش سئو سايت , آموزش بهينه سازي , آموزش بهينه سازي وب سايت , آموزش بهينه سازي موتور هاي جستجو ,



بازدید : 70
نویسنده : امیر روزی طلب

گوگل فهرستی از تولیدکنندگانی تهیه کرده که به‌روزرسانی اندروید 10 را حداکثر تا انتهای سال جاری میلادی منتشر می‌کنند.

یکی‌از بزرگ‌ترین مشکلاتی که گریبان‌ سیستم‌عامل اندروید را گرفته، پراکندگی دستگاه‌های اندرویدی است. گستردگی دستگاه‌های اندرویدی اگرچه حق انتخاب بیشتری را به مشتریان می‌دهد؛ اما از سوی دیگر، کار گوگل و تولیدکنندگان را برای آماده‌سازی سریع به‌روزرسانی‌ها و انتشار آن‌ها سخت‌تر می‌کند.

خوشبختانه گوگل با شناخت این مشکل، دست‌روی‌دست نگذاشت و همزمان با انتشار به‌روزرسانی اندروید ۸ از برنامه‌ی جدید خود برای تسریع روند انتشار به‌روزرسانی‌ها تحت‌نام پروژه‌ی تربل رونمایی کرد؛ پروژه‌ای که به‌سبب ساختار ماژولار خود، به تولیدکنندگان امکان دستکاری راحت‌تر اندروید و انتشار سریع‌تر به‌روزرسانی‌های اندروید را می‌داد.

هم‌اکنون دو سال از آغاز به کار پروژه‌ی تربل گذشته است و می‌توان تأثیرات آن را بهتر متوجه شد.

گوگل در مطلبی وبلاگی، نرخ به‌روزرسانی نسخه‌های گذشته اندروید را مشخص کرده که از پیشتازی اندروید ۹ در مقایسه با به‌روزرسانی پیشین خبر می‌دهد. طبق جزئیاتی که اهالی مانتین‌ویو منتشر کرده‌اند، پروژه‌ی تربل در اولین سال توانسته نرخ به‌روزرسانی به اندروید ۹ را سریع‌تر از نسخه‌های قبلی کند؛ اتفاقی که درنهایت منجر به این شده تا اندروید ۹ هم‌اکنون ۲۲/۶ درصد از سهم اندروید را در دست داشته باشد. گوگل ادعا می‌کند که به‌لطف پروژه‌ی تربل، میانگینِ زمانِ به‌روزرسانی از اندروید ۸ به اندروید ۹ نزدیک‌به ۳ ماه کاهش پیدا کرده است؛ مقداری که انتظار می‌رود امسال با اندروید ۱۰ باز هم کاهش پیدا کند.


 

HMD یکی‌از نخستین تولیدکنندگانی بود که اندروید ۱۰ را با انتشار یک به‌روزرسانی دراختیار دارندگان نوکیا 8.1 قرار داد. اسنشال، شیائومی و وان‌پلاس نیز ازجمله‌ دیگر تولیدکنندگانی محسوب می‌شوند که عملکرد سریعی در ارائه‌ی به‌روزرسانی اندروید ۱۰ داشته‌اند. 

طبق انتظار گوگل، تا انتهای سال جاری میلادی، تولیدکنندگان بیشتری به این فهرست اضافه خواهند شد.

بسیاری از تولیدکنندگان نظیر ایسوس، ال‌جی، اوپو، ریلمی، سامسونگ، شارپ، ترنشن و ویوو متعهد شده‌اند که تا آخر سال جاری، دستگاه‌های خود را به‌ اندروید ۱۰ به‌روزرسانی کنند.
اگر این ادعای گوگل تا پایان سال جاری محقق شود، قطعا مؤفقیت بزرگی برای اندروید محسوب خواهد شد. انتظار می‌رود که روند انتشار به‌روزرسانی‌ها در سال‌های آتی با نسخه‌های بعدی اندروید بیش‌از‌پیش سریع‌ شود.

دیدگاه خود را در‌این‌رابطه با ما و دیگر کاربران به‌اشتراک بگذارید.

منبع : gsmarena


:: برچسب‌ها: اخبار , اخبار گيم , اخبار تکنولوژي , تازه هاي ديجيتال , گيم , تکنولوژي , تازه هاي تکنولوژي , بازي جديد , تکنولوژي جديد , بازي , بازي جديد , اخبار بازي ,