چگونه سایت رقبا را آنالیز کنیم؟
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
چگونه سایت رقبا را آنالیز کنیم؟
نوشته شده در دو شنبه 10 تير 1398
بازدید : 69
نویسنده : امیر روزی طلب

چرا باید سایت رقبا را آنالیز کنیم؟

عوامل زیادی در بهبود رتبه سایت شما در گوگل تاثیر دارند.از این عوامل می توان به نرخ Bounce Rate سایت ، میانگین زمان حضور کاربران در سایت ، میزان ترافیک ورودی به سایت ، میانگین تعداد صفحات دیده شده توسط کاربران و … اشاره کرد.مطمئنا پیشرفت در هر کدام از عوامل بالا می تواند رتبه سایت شما را افزایش دهد.

اما سوال اصلی اینجاست که چه میزان پیشرفت موجب بالا رفتن رتبه سایت شما در نتایج گوگل می شود؟

اینجاست که اهمیت آنالیز سایت رقبا مطرح می شود.

اگر می خواهید در صفحه اول گوگل باشید و یا به دنبال سه لینک اول هستید باید از وضعیت سایت های رقیب خود در صفحه اول اطلاع داشته باشید.اطلاع از وضعیت سایت های رقیب می تواند به شما نشان دهد که سایت شما در حال حاضر در چه وضعیتی قرار دارد و برای رسیدن به رتبه های بالاتر باید چه کارهایی را انجام دهید.برای این منظور باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

 

نرخ Bounce Rate

یکی از عواملی که تاثیر زیادی روی سئو سایت دارد نرخ Bounce Rate سایت است.بانس ریت جز عواملی محسوب می شود که بالا رفتن یا پایین آمدن آن ، روی رتبه تمام صفحات سایت شما تاثیر گذار است.البته میزان نرخ بانس ریت برای حوزه های کاری مختلف ، متفاوت است.این که میزان نرخ بانس ریت چقدر باید باشد بستگی به حوزه فعالیت سایت شما دارد.البته با توجه به تجربیات اکثر کارشناسان سئو در زمینه بهینه سازی سایت ، نرخ بانس ریت طبیعی برای سایت ها به میزان 50 الی 60 درصد می باشد.عوامل زیادی می توانند روی کاهش نرخ بانس ریت سایت تاثیر گذار باشند که به شما پیشنهاد می کنیم برای اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله ” چگونه بانس ریت خود را کاهش دهیم؟ ” را مطالعه کنید.

برای مطالعه کامل این مقاله حتما روی لینک زیر کلیک کنید...

چگونه سایت رقبا را آنالیز کنیم؟




:: برچسب‌ها: آموزش , آموزش سايت , آموزش طراحي سايت , آموزش طراحي , آموزش ساخت سايت , آموزش ديجيتال مارکتينگ , آموزش بازاريابي , آموزش بازاريابي آنلاين , ديجيتال مارکتينگ , آموزش سئو , آموزش سئو سايت , آموزش بهينه سازي , آموزش بهينه سازي وب سايت , آموزش بهينه سازي موتور هاي جستجو ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: